1 op 1 training of Duo PT

Personal Training

Met een Personal Trainer krijg je bij Dijkmansport intensieve individuele begeleiding. De personal trainer helpt bij het stellen van sportieve en bijbehorende doelen die bij jou passen en helpt je deze te behalen op een veilige en motiverende manier. Onzer personal trainers hebben de kennis en vaardigheden om veel verschillende trainingsvormen in te zetten. Zoals specifieke halteroefeningen, cardio-vormen zoals loop- en fietstraining en veel functionele trainingsmethoden. Hoewel de trainingsaanpak per Personal Trainer kan verschillen komen kernwaarden als plezier, lerend vermogen en resultaat in de trainingen van al onze PT-cliƫnten terug. Van jonge topsporter tot fitte senior! Wil jij de liever met iemand samen trainen, maar toch de kwalitatieve begeleiding van een personal training sessie? Geef dat dan aan in het aancraagformulier onderaan deze pagina.

  • 1:1 coaching of Duo PT
  • Persoonlijke begeleiding
  • JOUW DOELEN BEHALEN
  • FOCUS OP JOU
  • DE BESTE BEGELEIDING
  • OPTIMAAL RESULTAAT

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 050-311 3851 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan.