Over ons

Dijkmansport

Wij willen voor iedereen een veilig sportklimaat creëren. Van jong tot oud!

Zorgen voor de geschikte trainingen die bij jou past met persoonlijke trainingsschema’s om jouw doelen te behalen. We streven ernaar om sport een onderdeel te maken van jouw leven omdat je er beter door voelt en daardoor er meer plezier aan beleeft zodat dat je het de rest van je leven wilt blijven doen. Een leven lang sporten!

Gezelligheid hebben wij hoog in het vaandel want Dijkmansport is ook gewoon een fijne plek om te zijn. En dit kan motiveren om te gaan sporten!

Faciliteiten

 • HUISKAMERSFEER
 • KLEEDKAMERS
 • TOILET & DOUCHES
 • GOEDE KOFFIE

Wij scoren een:

Ons team

Waarom onze klanten zo happy zijn

 • Professioneel

  Wij hebben de allerbeste personal trainers en instructeurs! Zij staan iedere dag voor je klaar om je verder te helpen met jouw sportieve doelen.

 • Persoonlijke aandacht

  Voor iedereen mag er aandacht zijn! Ook is er altijd de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met een instructeur.

 • Laagdrempelig

  Familiair, gezelligheid en goede koffie zorgen voor een fijne sfeer. En dit helpt om makkelijker te gaan sporten. En heb je even geen zin? Dan kom je toch alleen voor de koffie.

 • Training op maat

  Iedereen beweegt anders en dat weten onze instructeurs maar al te goed! Zij maken jouw persoonlijke training afgestemd op je eigen doelen zodat je uitgedaagd blijft.

 • All inclusive bewegen

  Bij ons betaal je één prijs voor fitness en groepslessen en we helpen je een leven lang sporten zonder extra kosten te rekenen voor intakes, schema’s en sporttesten.

 • Hygiënisch

  Een fris, mooi en schoon gebouw draagt ook zeker bij aan een prettig sportklimaat. We doen ons best om elke dag weer zo fris mogelijk te starten.

Onze huiskamer

Huiskamersfeer

Welkom bij onze huiskamer! Na, voor of zelfs tijdens het sporten staat er bij ons altijd een heerlijke kop koffie of cappuccino voor je klaar. Ben je toevallig in de buurt, wandel dan gerust even naar binnen en ontspan en geniet van onze huiselijke sfeer!
Gratis proefles

Proef de Dijkmansport sfeer

Liever eerst een keer proberen?

Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 050-311 3851 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan.